BMW synon rekordin për shpejtësi me dron (Video)

Dronët janë në numër të madh aktualisht në botë.

Me teknologjinë më të re është shtuar edhe gara për rekordin më të shpejtë.

Deri tani më i shpejti DRL RacerX. Ai fluturoi në shpejtësinë prej 263 kilometra për orë, teksa peshon vetëm 800 gramë.

Tani kjo ligë po synon të thyejë rekordin e vet.

Prodhuesi gjerman i veturave, BMW, po punon me Drone Racing League që të tejkalojë rekordin për dronin më të shpejtë në botë.

Sipas BMW-së, ky partneritet do të zgjerojë funksionalizimin e kompanisë dhe famën e sportit me dronë./Media Press/