Brokulli lufton kancerin, mbron zemrën…

1070

Shpesh lexojmë për përfiitimet e shumta shëndetësore të perimeve të gjelbra Duke filluar nga vetitë antioksidante e deri tek ato që luftojne qelizat kancerogjene, kemi një mori benefitesh nga konsumimi i tyre.

Në këtë artikull do të veçojmë brokolin, i cili bën pjesë në familjen e lakrave. Më poshtë gjeni disa nga karakteristikat kryesore, që janë në të mirë të shendetit tuaj.

Anti oksidant Parandalon kancerin Pastron zorrët; Burim i jashtëzakonshëm i fibrave; Pastron dhe shkëlqen lëkurën; Mirëmban funksionimin e zemrës; Ka sasi të konsiderueshme të kalciumit; Mbron sytë; Është antibiotik natyral.