Bulliqi tash godet lirshëm: Iku legjislatura që dhuroi tokë për “liberalizim” vizash

0
254

Anëtari më i ri i Lëvizjes Vetëvendosje, Shpejtim Bulliqi, me anë të një shkrimi në Facebook ka thënë se legjislatura e kaluar do të mbahet mend për cenim të drejtpërdrejt dhe kërcënim permanent të integritetit territorial dhe sovranitetit të vendit.

“Ata të cilët dhuruan tokë për “liberalizim”, populli i Kosovës duhet mbajtur mend gjithmonë!”, ka thënë ai.

Bulliqi është kryesues i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror.

Ky është postimi i plotë i tij:

Iku një legjislatura e kuvendit e cila do të mbahet mend gjithmon për cenim të drejtëpërdrejtë dhe kërcënim permanente të integritetit territorial dhe sovranitetit të vendit.

Ata të cilët dhuruan tokë për “liberalim”, populli i Kosovës duhet mbajtur mend gjithmonë!