Busti i Medeleine Albright zbulohet sot, ja ku është vendosur

Ish-sekretarja e Shtetit Amerikan, Madelenie Albright bashkë me ish-presidentin, Bill Clinton po qëndrojnë në Kosovë për nder të shënimit të 20 vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s dhe çlirimit të vendit.

Albright ka arritur në Kosovë pas Clinton dhe bashkë do të marrin pjesë në ceremoninë që do të mbahet për nder të kësaj dite.

Për Albright është punuar edhe një bust, që është vendosur afër ‘NewBorn’ në Prishtinë.

E kjo është pamja e bustit që do zbulohet sot.