Test për intelegjencën: Gjeni cila gotë ka më shumë ujë

Ekzistojnë disa teste që luajnë me inteligjencën tuaj dhe na bëjnë të kuptojmë se sa...

Pinë të dy të njëjten pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?

Një burrë dhe një grua shkuan në një restorant për darkë. Ndërsa ata ishin në...

Cila është radha e kalimit në këtë udhëkryq?

Komunikacioni rrugor është një nga karakteristikat thelbësore të civilizimeve bashkëkohore. Të gjitha të mirat e...

Vedati i ‘Stupcave’ tallet me koronavirusin (Video)

Humoristi dhe satiristi i grupit ‘Stupcat’, Vedat Bajrami, ka realizuar sot një video interesante duke...

Testoni logjikën tuaj, gjeni pjesën që mungon në këtë enigmë

Ky test është mjaft interesant për çdo moshë dhe na lejon të testojmë jo vetëm...

A mund ta zgjidhni këtë ushtrim matematikor?

Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak akordim, enigmat dhe testet janë ndoshta...

Cili nga dy personat do të vdes?

Nganjëherë zgjidhja e problemave apo enigmave të shumëfishta është metoda më efikase për ta vënë...

‘Amelika, Amelika’: Si po i kthehet ironia me ndërkombëtarët bumerang vetë Albin Kurtit

Ndonëse këto ditë publiku ka vërshuar me deklarata kontradiktore të Albin Kurtit në raport me...

A mund të gjeni binjakët e vetëm në këtë turmë fëmijësh?

Një skenë e tillë është e njohur për mijëra prindër, kur kanë dërguar fëmijët e...

Tallje e madhe me Kurtin pas vizitës në vilën luksoze të Musatafës në Prapashticë

Isa Mustafa dhe Albin Kurti kanë zhvilluar një takim të fshehtë të premten mbrëma në...

Sa kube ndodhen në figurë?

Studimet kanë treguar se enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tuaj. Ato mprehin...

Vetëm njerëzit me logjikë shumë të fortë mund ta zgjidhin këtë! Provojeni!

Matematika përbën një fushë të njohurive abstrakte të ndërtuara me ndihmën e arsyetimeve logjike mbi...