5 gjërat që nuk duhet ti beni menjëherë pas një vakti të plotë

Nuk duhet të pini çaj Gjethet e çajit janë acid dhe do të ndikojnë në...

A keni pyetur ndonjëherë pse gjeli këndon çdo mëngjes, përgjigja është fantastike

Ky ishte objekti i studimit të Universitetit të Nagoya të Japonisë, të cilët avancuan në...

Boronica e kuqe parandalon plakjen e organizmit

Studimet kanë treguar se boronica e kuqe ka efekt pozitiv kundër infeksioneve bakteriale të traktit...