Certifikohen listat e kandidatëve për deputetë të LDK-së dhe e PDK-së

0
102

Lista e LDK-së dhe ajo e PDK-së është certifikuar për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Kjo, pasi këto dy parti kanë zëvendësuar kandidatët në listat e tyre të cilët kanë pasur probleme me ligjin.

Në votimin që u bë në KQZ dy listat morën shumicën e votave.