Çfarë po ndodh: Kurti ja shuan shpresat LDK-së

0
204

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti përfundimisht ka shuar shpresat e LDK-së se kësaj të fundit mund ti takojë Kryetari i kuvendit të Kosovës.

” Nuk mund të kthehemi para 26 dhjetorit,kjo qështje është e kryer siç nuk mund të kthemi para 6 Tetorit” ka thënë Kurti para mediave.

Pak para takimit me presidentin Hathim Thaçi Kurti ka dhënë dhe emrat e ministrave nga radhët e Vv-së.