Çifti nga Hungaria humb në Llogara

0
309
foto tch

Një çift nga Hungaria po kërkojnë ndihmë, pasi kanë humbur në malin e Llogorasë.

Çifti nga Hungaria,pasi kanë dalë për të eksploruar zonat dhe shtigjet Llogora ,Karaburun ,mbrëmjen e sotme kanë humbur në këte zonë dhe kanë kërkuar ndihme për gjetjen e tyre.

Kontaktin e fundit e kanë dhënë tek qëndra e vizitorëve në Radhimë para dy orësh,dhe deri në këto momente nuk ka asnje informacion për ta, raporton tch.

Ndërkohë punonjës së qëndrës së vizitorve kanë dalë në pyllin e Llogorasë per gjetjen e çiftit nga Hungaria.

Mësohet se personat të cilët kanë dalë për të kërkuar çiftin hungarez ka tentuar të komunkojë me Ambasadën Hungareze por që nga ambasada nuk i është përgjigjur askush.