Çka do të nodhë sot

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 302, ora 10:00) 
Mbahet programi i seminarit përmbyllës i projektit të binjakëzimit “Përkrahja e mëtejme e arsimit në sigurinë  publike në Kosovë”. (Akademia e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri, ora 10:00)
Punëtorët teknik te disa shkollave të Prishtinës protestojnë para Komunës së Prishtinës. (Para Komunës se Prishtinës, ora 11:00)
Komisioni për Zhvillim Ekonomik dhe Infrastrukturë do të shqyrtojë Projekt statutin e Trepçës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 303, ora 11:00)
Bëhet përurimi i Amfiteatrit të Fakultetit Juridik. (Ora 11:00)
Komuna e Vushtrrisë dhe Luxembourg Aid & Development, nënshkruajnë marrëveshje për shndërrimin  SHMT “Lutfi Musiqi” në Qendër të Kompetencës. (Komuna e Vushtrrisë, ora 11:00)
Kryetari i Gjykatës Supreme të Republikës së Kosovës, Enver Peci, mban konferencë. (Gjykata Supreme, ora 13:30)
Drejtoria  Rajonale e Policisë së Kosovës –rajoni i Ferizajt  bënë prezantimin publik të Raportit të punës  për  vitin 2018.  (Universiteti i Shkencave Aplikative në  Ferizaj, ora 14:00)
Grupi për Ballkan lanson projektin “Avancimi i institucioneve të Kosovës, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal”. (“Swiss Diamond Hotel”, ora 15:00)
Mbahet Kuvendi i II-të inaugurues të Odës së Infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësor të Kosovës. (Hotel “International Prishtina”, ora 15:00)
Shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova dhe shefi i Zyrës Ndërlidhëse të Rumanisë, Daniel Onisor, do të paraqesin prioritetet e Presidencës së Rumanisë të Këshillit të Bashkimit Evropian. (Restorant “Rroni” në Veternik, ora 18:00)
Qendra Informative dhe Kulturore e Bashkimit Evropian shfaqë të dy filmat e dy regjisorëve nga Kosova. (Qendra Informative dhe Kulturore e BE-së në Prishtinë, ora 18:00).