Çka ndodhi brenda 28 orëve rrugëve të Kosovës?

0
238

Dënohen mbi 1 mijë e 500 shoferë.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë këtyre 24 orëve janë regjistruar 48 aksidente, 11 prej tyre me të lënduar dhe 37 të tjera me dëme materiale.

Polica e Kosovës sa i përket shkeljeve të rregullave në trafik ka shqiptuar gjithsej 1 mijë e 592 tiketa trafiku.

Ndërsa, për vepra të ndryshme penale policia ka arrestuar 22 persona, ku 4 prej tyre janë dërguar në mbajtje, 7 në ndalim policor dhe 4 në vuajtje të dënimit.