Dalin për herë të parë pamjet e rralla, shikoni si largohen serbët të turpëruar nga Kosova pas luftës (Video)

Menjëherë pas përfundimit të lu.ftës në Kosovë, forcat serbe u larguan nga territori i saj. Në një video të publikuar në ‘Youtube’, e cila është xhiruar në Kosovë nga mediat gjermane, shihen ushtarët serbë të cilët kokulur u larguan nga Kosova në vitin 1999.

Dokumentari i medias gjerman “Spigel TV” është publikuar menjëherë paslu.ftës në Kosovë ne Gjermani dhe tani gjendet edhe në ‘Youtube’.

Ky televizion, por edhe shumë media të tjera kanë xhiruar momente dramatike të gj.enocidit serb mbi popullsinë civile shqiptare, ndërsa ka dokumentuar edhe hyrjen të KFOR-it gjerman në Kosovë.