Daut Haradinaj: E vërteta triumfoi në rastin e gjeneral Agim Çekut – u shpall i pafajshëm

303

Daut Haradinaj ka publikuar foto me Agim Çekun pasi u shpall i pafajshëm në rastin e veteranëve.

Haradinaj shkruan:

Respektimi i drejtësisë nga krerët e Komisionit Verifikues të Veteranëve, është dëshmi se e vërteta sado e vonuar do të triumfojë.

Gjeneral Çeku dhe udhëheqësit e tjerë, sot triumfuan me të drejtë duke u shpallur të pafajshëm.

Suksese miqve të mi!