Demarkacioni pritet të votohet nesër

Sipas burimeve tona, bëhet e ditur se është arritur një marrëveshje mes spektrit politik, që seanca për Demarkacionin që po vazhdon akoma, të vazhdojë nesër në orën 11: 00.

Sipas këtyre burimeve, sonte pritet që të përfundojë i tërë debati lidhur me këtë temë dhe nesër të hidhet vetëm në votim çështja e Demarkacionit.