Dëmtohet Memoriali “Ibrahim Rugova” në Istog

0
205

Një veturë është përplasur për një pjese të Memorialit “Ibrahim Rugova” në Istog, duke shkaktuar dëme të konsiderueshme.

Policia është njoftuar dhe është duke hetuar rastin.

Drejtori për Urbanizëm- Planifikim Urban dhe Mjedis në Komunën e Istogut, Besart Dreshaj ka thënë se rasti vlerësohet si aksident dhe se policia është duke kryer hetimet e nevojshme.

Për mediat lokale ai nuk ka dhënë detaje për dëmet dhe se kur do të sanohen ato.