Deputetët e PD-së përleshen me policët edhe në stacion (Video)

0
301
Deputetët e Partisë Demokratike kanë shkuar në ambientet e policisë për t’u interesuar për qytetarët që janë ndaluar gjatë pasdites.
Oficerët dhe punonjësit e policisë, i kanë ndaluar deputetët që të hyjnë brenda. Sipas pamjeve të Report tv, aty ka pasur tension dhe përplasje mes tyre.