Deputeti i VV-së: Në zgjedhjet e radhës Vetëvendosja dhe GUXO do të thyejnë rekordin e votave

Nga mazhoranca po thonë se ‘përplasja’ e Konjufcës dhe Osmanit do t’i kontribuojë demokracisë.

Deputeti i “Lëvizjes Vetëvendosje”, Halil Thaçi i ka quajtur mendime të ndryshme deklaratat e Osmanit e Konjufcës.

“Nuk është përplasje, por janë dy mendime të ndryshme. Unë mendoj se mendimet ndryshe i kontribuojnë edhe vetë demokracisë”.

Deputeti Thaçi është shprehur optimist se në zgjedhjet e radhës Vetëvendosja dhe GUXO do të thyejnë rekord të votave.

“Ne sigurisht që në zgjedhjet e ardhshme do të jemi bashkë, do të garojmë bashkë dhe do të thyejmë rekord bashkë dhe do i arrijmë 60% të votave”, thotë Thaçi.

Lini një Përgjigje