Ligji për statusin e punëtorëve të arsimit shqip, dërgohet për miratim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Shyqiri Bytyqi ka njoftuar përmes facebook se ministria që ai drejton ka dërguar për miratim Ligjin për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të viteve të ’90-ta, dhe është duke u parë vetëm ndikimi buxhetor i cili nuk varet nga MASHT-i.

Statusi i plotë: