Derisa ecte në Fushë Kosovë, dy të armatosur ia grabisin kuletën

0
276

Viktima ka raportuar se dy të dyshuar të panjohur nën kërcënimin e armës i kanë grabitur portofolin, në të cilin kishte 50 euro.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën e Pejës, në Fushë Kosovë me 2 janar rreth orës 20:00.

Policia nuk raportohet për të lënduar dhe se rastin po e heton si grabitje.