Derrat futen në supermarket, nuk ndalen së piri konjak (video)

0
350

Tre derra janë futur në një supermarket rus, të cilët kanë shkuar drejt raftit të pijeve alkoolike dhe kanë konsumuar konjak’.

Kafshët u arratisën nga një fermë e vogël, derisa konsumonin pijet brenda dyqanit në qytetin Siberian Tyumen të Rusisë.

Pas nuhatjes së gjatë përreth dyqanit, njëri derr niset drejt rrugicës së alkoolit dhe e përdor hundën për të thyer dy shishe konjaku në dysheme.

Për të kuptuar më shumë, ndiqni videon më poshtë.