Destinacioni i fundit Pacollit: Rezidenca në Hajvali

0
206

Deputeti i Kuvendit të Kosovës Behgjet Pacolli, sapo ka arritur në rezidencën e tij në Hajvali të Prishtinës.

Ekipi i Klan Kosovës ka përcjellur nga afër tërë ngjarjen dhe është parë që nga aeroporti Behgjet Pacolli ka shkruar për në Hajvali.

Ai ateroi para gati një ore në Aeroportin Ndërkombetar të Prishtinës “Adem Jashari”, ku edhe iu bënë kontrollat e nevojshme mjekësore të parapara në situatën pandemike.

Në deklarimin e tij para gazetarëve Pacolli tha se nuk e di se a do të futet në karantine apo jo, megjithatë tha se nuk do t’i rezistojë asnjë vendimi.