Digjet shtëpia e nipit që dyshohet se vrau dajën e tij në Lipjan (VIDEO)

0
579

Me 7 shtator të vitit 2019, për shkak të një mosmarrëveshje pronësore në Lipjan, dyshohet se nipi ka vrarë dajën e tij.

Ndërsa mbrëmë (04 janar 2020) pas mesnatës, të dyshuarit i cili ndodhet tani në paraburgim, i është djegur shtëpia.

Klan Kosova ka siguruar video dhe fotografi nga vendi i ngjarjes.

Për t’u informuar më shumë rreth kësaj ngjarje, ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.