Distria Krasniqi e artë në Grand Prix Antalia

693
Distria Krasniqi fiton medaljen e artë në Grand Prix Antalya.
Sipas njoftimit të Federatës Ndërkombëtare të Xhudos, pas një lufte të vështirë, Distria Krasniqi nga Kosova shënon fitore me Ippon kundër Chelsie Giles të Britanisë së Madhe dhe merr medaljen e artë.