Dorëzohet ISIS

0
533

Mbrëmë Departamenti i Mbrojtjes së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka bërë të ditur se Shteti Islamik ka humbur kontrollin e territorit në Siri dhe kështu është mposhtur.

Besohet se ISIS kanë kontrolluar rreth 88 mijë kilometra sipërfaqe.

Në media janë publikuar edhe pamjet e dorëzimit të ISIS në këtë fshat.