Drejtori e arsimtari rrihen për grevën (Video)

464

Qëndrimet ndryshe për grevën sjellin telashe në Deçan. Rrihen mes vete drejtori dhe mësimdhënësi i një shkolle.

Shkolla në vendlindjen e Kryeministrit e ka nisur gjysmë vjetorin e dytë, përkundër grevës së përgjithshëm në arsim.

“Heronjtë e Dukagjinit” në Gllogjan është ndër shkollat e para që ka dalë nga greva në Komunën e Deçanit.

E kjo shkollë nuk është e vetmja. Në këtë komunë edhe shkolla “Dëshmorët e Vokshit”  në fshatin Pobërgj ka filluar mësimin e rregullt/T7