Drejtuesit e OVL UÇK-së bëjnë homazhe në Reçak

Drejtuesit e OVL UÇK-së kanë bërë homazhe për 20-vjetorin e masakrës së Reçakut, në të cilën janë vrarë 45 civilë e 11 ushtarë të UÇK-së.
Kujtojmë se vrasjet në agimin e ftohtë të 15 janarit, përçmimi i trupave të të vrarëve dhe mohimi i masakrës nga pushtuesi serb, i tejkaluan kufijtë e plagëve të kombit tonë.
Dëshmia e këtij krimi ishte vendimtare për ndërhyrjen e NATO-s.