Duhet të jetosh vetëm me një rregull: Kush të do vërtet, të gjen!

Nuk duhet të rendësh prapa askujt, për ta bërë të qëndrojë me ju. Ju nuk duhet t’i luteni askujt, që të qëndrojë me ju. Nuk duhet të braktisni veten tuaj, për të. Ju nuk duhet ta humbni mendjen, sepse jeni duke i dhënë gjithë dashurinë tuaj një njeriu që as nuk e di se çfarë dëshiron. Kjo nuk është dashuri. Kjo nuk është jeta e një çifti. Kjo është të përdoresh nga dikush. Dhe gjithsesi njerëzit që kanë nevojë për ju e dini ku jetoni, ata e dinë numrin tuaj të telefonit.
Mos vuani për njerëzit që nuk janë të denjë për lotët tuaj, njerëzit të cilëve nuk u intereson se si jeni. Mos e shkatërroni të ardhmen duke menduar vazhdimisht nga e kaluara. Jini realistë dhe pranoni se vetëm njerëzit me të vërtetë të pranishëm në jetën tuaj ju kanë bërë të ndiheni mirë dhe të jeni të lumtur. Pjesa tjetër e njerëzve ju ka bërë të ndiheni keq dhe ka sjellë vetëm vuajtje të padobishme dhe të pajustifikuara. Jo të gjithë njerëzit e dinë se çfarë duan nga jeta. Mundohuni të doni faktet, momentet e jetuara, jo iluzionet. Prania juaj meriton vetëm ata që janë me ju.
Do të gjesh me mijëra njerëz që do të të vlerësojnë për atë që je. Nuk janë fjalë vetëm që të bëjnë të ndjeheni mirë, por sepse kështu është. Ka shumë lloje njerëzish në këtë botë, mjafton të gjejmë ata, idetë e të cilëve janë të pajtueshme me tonat. Ekzistojnë ende BURRA. Ekzistojnë burra të sinqertë, që dinë të duan, që dinë çfarë duan nga jeta. Pjesën tjetër as mos i konsideroni. Mos e çoni dëm jetën tuaj dhe mos derdhni lot për persona të kotë, mosmirënjohës. Filloni të jetoni, sot! Dhe jetoni sipas vetëm një rregulli: Kush të do, do të të gjejë.