Dyshime për shpërdorim detyre/ FNSH aksion të befasishëm për arrestimin e policëve në Durrës e Shijak

0
217

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat SHÇBA (Tiranë) ndodhet në Durrës. Bëhet fjalë për një hetim kundrejt disa efektivëve policie të Durrësit dhe të Shijakut.

Ende nuk të arrestuar dhe nuk dihet se çfarë akuze rëndon mbi ta.

Drejtuesit e policisë në Durrës kanë konfirmuar prezencën gjatë ditës së sotme të inspektorëve të SHKB të ardhur nga Tirana, por nuk e dinë objektin e punës hetimore të tyre.

Shqiptarja.com