Dyshja vushtrriase Lidije Pasoma dhe Fazli Rashica i këndojnë Vushtrrisë së re e Vicianës Antike

85

Për nder të Pavarësisë së Shqipërisë, Ditës së Flamurit, Ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashari, daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dyshja vushtrriase, Lidije Pasoma dhe Fazli Rashica  kanë publikuar një këngë për qytetin e Vushtrrisë si dhe Vicianën Antike, shkruan Fokusi.info.

Kësaj radhe Vushtrrisë i kanë kënduar dyshja vushtrriase Lidije Pasoma dhe Fazli Rashica, me këngën e titulluar “Vicianë Antike, oj Vushtrria e Re”.

Realizimi i videoklipit është bërë nga Artmedia.