E mori veturën për ta provuar për blerje, nuk e ktheu më

0
570

Në Gjilan është arrestuar një person i cili e ka mashtruar një tjetër duke ia marrë veturën e tij kinse për ta kontrolluar gjendjen para blerjes dhe nuk ia ka kthyer më.

Me urdhër të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.