E pabesueshme: Vjedulla mund gjarprin gjigant dhe i del ta mbrojë prenë nga çakejt dhëmbëmprehtë (video)

0
1105

Një video interesant po qarkullon në interenet. Një vjedull bën një luftë të paparë me një piton gjigant dhe ia del ta mposht.

Por prenë e “fituar” me aq mund përpiqeshin t’ia grabisin dy çakejt grabitçarë e dhëmbëmprehtë.

Edhe në kë betejë vjedulla del fitues dhe arrin që gjarprin gjigant ta ruaj për vete e ta fshehë në një kaçubë.

Shihni videon interesante: