E tmerrshme, në Kosovë ende vazhdojnë përleshjet ilegale të qenëve (video)

0
2320

Në një video të publikuar shihet se si persona të pandërgjegjshëm i shtyjnë qentë që të përleshën.

Këto përleshje ilegale sipas informatave të siguruara nga IndeksOnline janë bërë në fshatin Kashtanjevë, Komuna e Shtërpcës.

Në këtë video shihet se si qentë përleshën për afro 20 minuta, ku pas përleshjes qentë gjakosen dhe pësojnë lëndime.

Kurse një numër i madh personash shihet që janë vetëm spektator të kësaj ngjarje të tmerrshme.