Edi Rama me lajme të mira

0
409

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto të një grupi studentesh ekselente të cilat sapo janë punësuar në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë.

Sipas Ramës plot të tjerë janë punësuar në tatime dhe dogana.

“Plot 165 vajza e djem në total që kanë marrë vendet e lira, të cilat deri dje i ndante Tepsia”, shkruan Rama.