Edi Rama: Mundësi reale punësimi për këdo që do të dalë nga ndihma ekonomike

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në Facebook, një video që tregon rritjen e punësimit dhe eskporteve nga Shqipëria në vendet perëndimore si Gjermani, Spanjë dhe Mbretëria e Bashkuar.

Në mesazhin bashkangjitur videos, kryeministri shprehet se në vend ka mundësi reale
punësimi për këdo që ka dalë nga ndihma ekonomike, apo dëshiron të dalë prej saj.

Statusi i Edi Ramës: