Edi Rama zgjidh problemin e qytetarit që s’e pranonin në hotel për shkak të qenit (video)

0
140

Nga banorët e Durrësit, Kryeministri Edi Rama, dëgjoi halle të ndryshme kur po bisedonte me shqiptarët e prekur nga tërmeti fatal.

Por ndërsa po bisedonte me një numër prej tyre, Edi Rama, pati edhe një tjetër kërkesë të çuditshme, dhe si rezultat u njoftua me një ‘pasagjer të veçantë’, njofton Klan Kosova.