Ekskluzive: Flet djali i Qerim Çoçaj që vdiq nga aksidenti në Gjilan

1117

Aksidenti i rëndë, i cili ndodhi në qendër të Gjilanit la të vdekur pronarin e furrës ‘Çoçaj’, Qerim Çoçaj.

Për Ballkani.info djali i të ndjerit Qerim Çoçaj, Refki Çoçaj, tha se babi i tij ishte duke kaluar rrugën për të hyrë në shtëpinë e tij.

“Jam në Spital dhe nuk mund të shtoj më shumë”, ka thënë i biri i të ndjerit.

Djali i të ndjerit Qerim Çoçaj, Refki Çoçaj, tha se babi i tij ishte duke kaluar rrugën për të hyrë në shtëpinë e tij.

“Jam në Spital dhe nuk mund të shtoj më shumë”, ka thënë i biri i të ndjerit.