Eldioni vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën e juaj

0
598

Eldioni është vetëm gjashtë vjeç, nga Banja e Pejës dhe vuan nga një sëmundje të rëndë. Vogëlushi vuan nga leukemia, ndërsa gjendja e tij shëndetësore përkeqësohet çdo ditë.

Familjarët e tij bëjnë apel për ndihmë, pasi rasti nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Për trajtimin e vogëlushit në një shtet të huaj nevojiten 20 mijë dollarë dhe deri tani janë mbledhur 5 mijë dollarë.

Klikoni në link për më shumë informacione:

https://www.facebook.com/donate/2546232095446013/2546232182112671