Emocionuese: Tufa e majmunëve mërziten dhe vajtojnë për “kukullën-majmun” (video)

0
400

Një tufë e majmunëve Langur tregojnë sjellje empatike pasi vajtojnë atë që mendojnë se është një fëmijë i vdekur Langur, i cili në fakt është një majmun spiun robotik, i krijuar për të filmuar primatët.

Kjo pamje është filmuar në tërësi nga ekipi i BBC Spy In The Wild, i cili po xhironte një emision më sjelljen e majmunëve Langur.

Langurët, pasi mendojnë se ka vdekur një foshnjë e tyre, përqafohen ndërmjet veti dhe të mërzitur fillojnë vajtimin,

Shikojeni këtë ngjarje në tërësi: