Eset Berisha emërohet drejtor i Aviacionit Civil

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka emëruar Eset Berishën drejtor të Aviacionit Civil.
Kandidatë për këtë post kanë qenë edhe Dritan Gjonbalaj dhe Bajram Xhemajli.
Eset Berisha deri tani ka qenë këshilltar i ministrit të Infrsatrukturës, Pal Lekaj.