Eskalon debati mes Gani Geci dhe Isa Fejzullahut: “Ti je një zagar i PDK-së”- “Ti je si Linda Morina”

484

Një përplasje e fortë verbale ka ndodhur ndëmjet Gani Gecit dhe Isa Fejzullahut në T7.

Geci  i ka thënë Fejzullahut se është ‘ zagar i PDK-së’ ndërsa ky i fundit i ka thënë se është si ‘Linda Morina.’

Tutje Geci i ka thënë Fejzullahut se janë LDK-ja ata që e kanë fut në punë.

Më tej debati është ndërprerë për shkak të akuzave dhe kundërakuzave që Geci dhe Fejzullahu kanë patur me njëri-tjetrin.