Euro 2024: Sot përballen Zvicra dhe Italia

Zvicra dhe Italia sot ndeshën në raundin e 16-të të UEFA EURO 2024.

Loja fillon nga ora 18:00.

Ndeshja do të zhvillohet në Olympianstadion, në Berlin të Gjermanisë.

Lini një Përgjigje