“Euromaks” i kërkoi 200 mijë euro nga Qeveria, kush tentoi t’i zhduk 400 mijë euro të tjera?

0
346

Qeveria në krye të së cilës është Ramush Haradinaj, nga ardhja në pushtet ka ‘liruar’ dorën për shpërndarjen e qindra mijëra eurove për aktivitete të ndryshme.
h5>Rasti i fundit i realizuar, është ndarja e gjysmë milioni euro për shënimin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, të cilat po dyshohen së janë harxhuar në mënyrë jo të duhur. Ndarja e këtyre mjeteve është kundërshtuar më së shumti nga opozita mirëpo edhe nga disa individë të pozitës, por se nuk ka pasur reagim nga kryeministria.

Në mbledhjen e Qeverisë së datës 12.02.2019, kryeministri për pak sa nuk i ka dhënë një kompanie private mbi gjysmë milioni euro.

Me kërkesën e ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, është pritur nënshkrimi i Haradinajt për të ndihmuar në mënyrë financiare, e përkthyer në para me plot 600.000,00 euro kompaninë “Euromaks” Sh.p.k. të komunës së Pejës.