“Evropë ku janë vizat, Evropë deri kur më”, deputetët e AAK-së me aksion simbolik në Kuvend

0
107

Deputetët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, kanë zhvilluar një aksion simbolik në lidhje me mungesën e liberalizimit të vizave për kosovarët.

“Evropë ku janë vizat” “Evropë deri kur më”, janë dy pankarta që deputetët e AAK-së, Pal Lekaj dhe Besnik Tahiri i vendosën në foltoren e Kuvendit.

E kryeparlamentari tha se duhet të merr leje për këto aktivitete.