Facebook dhe Facebook Messenger janë jashtë funksionit

0
117

Arsyet pas problemit janë të paqarta.

Në 24 orët e fundit janë vrenjtur probleme të shumta me qasjen në llogaritë e Facebook dhe Messenger, por akoma nuk është bërë e qartë arsyeja e saktë, shkruan lajmi.net.

Problemi besohet të jetë thjeshtë vështirësi teknike, por Facebook nuk ka konfirmuar asgjë.

Që nga ora 08:00 e mëngjesit, llogaritë e Facebook janë thuajse të papërdorshme.

Më poshtë është diagrami që tregon përqindjen e llogarive jashtë funksionit në 24 orët e fundit.