FSK-ja dhe KFOR-i po bëjnë pastrimin e ortekëve në Brezovicë, qendra vazhdon të jetë e mbyllur

0
400

Pjesëtarë të FSK-së dhe KFOR-it kanë qëndruar gjatë ditës në qendrën e skijimit në Brezovicë e cila vazhdon të jetë e mbyllur.

Ilir Morina, drejtor i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit në Kosovë ka thënë për KTV-në se rezultatet dhe rekomandimet nga inspektimet e ushtarëve të KFOR-it dhe FSK-së do të dalin të premten.

“KFOR-i dhe FSK-ja janë në terren për pastrim të orteqeve, për momentin qendra vazhdon të jetë e mbyllur.” Ka thënë Morina.