Fushë Kosovë: Familja publikon foto dhe detaje pas zhdukjes së vajzës së tyre, kërkon ndihmën e qytetarëve

581
Jetmire Ahmeti, 15-vjeçarja nga Fushë Kosova, ka disa ditë që është humbur.
Familjarët kanë bërë të ditur se ajo ka dal nga shtëpia që nga data 28 shkurt, në ora 15:00.
Të njëjtit apelojnë gjithë qytetarët e Kosovës se në rast e shohin të lajmërojnë në numrat: 043869216 / 044 405564