Ganja e akuzon Remzie Osmanin për “vjedhje” të këngës

97

Një nga banoret më të reja brenda shtëpisë së BBVK është Ganja.

Këngëtarja e hiteve të viteve të 90-ta bisedoi me banorët e tjerë dhe zbuloi një të pathënë nga raporti i saj me Remzie Osmanin.

“Djali i mirë nanën e ki të vështirë” e ka marrë nga unë Remzie Osmani, e ka përpunu, asnjëherë nuk ka deklaru që është këngë e jemja. Kjo është shumë e keqe.”, ka thënë Ganja.