Gara për të parin e LDK-së: Lutfi Haziri shpall kandidaturën për kryetar të LDK-së

0
513

Lutfi Haziri e shpall kandidaturën për kryetar të LDK-së

Nënkryetari i LDK-së dhe kryetari i Gjilanit e ka shpallur sonte kandidaturën për kryetar të LDK-së në zgjedhjet që do të mbahen në maj.

Ai në RTV Dukagjini ka thënë se pret që të ketë marrëveshje brenda strukturave të LDK-së për kandidat të përbashkët dhe ai tha se aty ka hise.

“Por edhe nëse nuk ka marrëveshje, unë do të kandidojë”, ka thënë Haziri.