Garda Revolucionare e Iranit e merr përgjegjësinë për sulmin

0
221

Mediat iraniane e kanë cituar Gardën Revolucionare të Iranit të ketë marrë përgjegjësinë për sulmin ndaj bazës ajrore amerikane në Irak.

“Kjo është përgjigje ndaj operacionit terrorist dhe kriminal të SHBA-së. Do të ketë përgjigje edhe më të ashpër në rast të një agresioni të ri”, ka thënë kjo trupë në një deklaratë, raporton KTV.

Irani sulmon një bazë ajrore amerikane në Irak (video)