Garë e veçantë në Francë, këto njerëz janë të çmendur (video)

0
207

Championship Hill Climb (2019) erdhi në Arette – Francë për raundin “Ngjitja e Pamundur”.

Gara ishte një ngjarje dy-ditore në zemrën e një bukurie gjeografike.

Ky është një kampionat i cili mbahet që nga viti 1984 dhe me të vërtetë shihni se sa serioz e “të çmendur” janë konkurrentët.

Synimi është të mbulojë një kodër 230m e cila ka një kurbë të butë të djathtë dhe seksione të kërcyera.

Shihni “çmendurinë” e këtyre garuesve: